home chevron_right Assist nyheter chevron_right Stoffkartotek - nå for våre Assistkunder !

Stoffkartotek - nå for våre Assistkunder !

Vi har nå lansert stoffkartotek, et digitalt arkiv som gir deg full oversikt over sikkerhetsdatablad, kjemikalier og lovgivning på en enkel og effektiv måte. Med vårt stoffkartotek får du rask tilgang til kjemikalieinformasjon. 

 

Group 1596

StoffIngress

 

Dette er et nytt og forbedret system som erstatter vår tidligere “Farlige stoffer”-funksjon. Kjemikalier som allerede er lagt inn i systemet blir tatt med videre i det nye stoffkartoteket. 

 

Som Assistkunde får du gratis tilgang ut 2023. Etter utgangen av 2023 vil det forbli gratis for inntil 15 sikkerhetsdatablader. 

 

Stoffkartotekets viktigste funksjoner:

 

Full oversikt  

Stoffkartoteket vårt gir deg full oversikt over alle sikkerhetsdatablad. Du får rask tilgang til kjemikalets egenskaper, og en komplett oversikt over risikobildet i virksomheten ved å se produkters lokasjoner, faresymboler, faresetninger og HMS score. I tillegg blir du varslet om nye revisjoner av dine sikkerhetsdatablad. 

 

StoffFullOversikt

 

 

Enkel registrering av produkter 

Systemet har en søkefunksjon som gjør det lett å søke opp og legge inn nye produkter.

 

StoffSøkefunksjon

 

 

Verneblad og etikett 

Du kan enkelt lage og distribuere verneblad og etiketter for å dele informasjon om risiko, forhindre ulykker og redusere farer på arbeidsplassen. 

 

StoffOpprette

 

 

Rask tilgang til kjemikalieinformasjon

Ved å opprette og skrive ut en QR-kode får du rask tilgang til kjemikaliene på en lokasjon, eller link til sikkerhetsdatabladet via en QR-kode på en etikett eller verneblad

 

StoffQR